Opgradering, JA TAK

Som du måske læste i indlæget “Om en uge går turen til Hong Kong…” havde vi besluttet os for at booke en serviced apartment under vores ophold, i stedet for et hotel.

Vi havde booket den størrelse som de kalder “Executive One Bedroom”, men var så heldige at blive opgraderet til en “Two bedroom Penthouse”, med privat tagteresse og to soveværelser. I forhold til det vi havde regnet med at skulle bo i, så var denne lejlighed meget større. I første omgang havde de sagt til os at vi fik denne lejlighed i de første 2 uger, hvorefter vi skulle flytte til en anden lejlighed, med samme størrelse som den vi oprindeligt havde booket, men på en højere etage (Højere etage betyder normalt at den koster mere). Det endte med at de på grund af at renoveringen var forsinket, lod os blive boende i hele den måned som vi var der.

Hong Kong - V serviced apartments (Flat 1903) Penthouse - Picture 01 (Kitchen)

Når man tager den den typiske lejlighedsstørrelse i Hong Kong i betragtning, for ikke at tale om hotelværelserne, så var det rent luksus med så meget plads. Samtidig var det ekstra lækkert at vi også fik adgang til vores egen private tagteresse, med gasgrill, havemøbler og en fin udsigt.

Det skal dog siges at der også var nogle områder hvor vi ikke syntes at V Serviced Apartments levede helt op til vores forventninger, men det kan I læse om i et senere indlæg.

Skriv et svar